U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Cheddar-nachodip

10 min bereidingstijd
8 min in de oven

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • ½ kleine rode ui
  • 200 g tomatensalsa mild of hot naar keuze (uit pot)
  • 1 el jalapeño peperringetjes (uitgelekt uit pot)
  • 50 g geraspte cheddarkaas
  • 1 takje koriander
  • Ovenschaaltje (ø 10 cm)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Snipper de rode ui heel fijn.
  • Schep de salsa in het ovenschaaltje. Bestrooi met de rode ui, de peperringetjes en de kaas.
  • Bak de dip ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten.
  • Bereid intussen de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Hak de koriander grof en bestrooi de warme cheddar-nachodip ermee. Serveer de friet met de dip.
  • Tip: Verkruimel tortillachips fijn en strooi als zout over de friet.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 300 kcal
  • 11 g vet waarvan 3 g verzadigd
  • 40 g koolhydraten
  • 7 g eiwit
  • 5 g vezels
  • 1,8 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen